Menu Sluiten

Over 1to64.com

Passie voor diecast

Diecast verkrijgbaarheid verbeteren
Vond je Matchbox en Majorette vroeger nog in elke buurtsuper, nu zijn het zelfs de meest verstokte verzamelaars die op zoek zijn naar verkooppunten.

Wij van 1to64.com hebben de ambitie om de verkrijgbaarheid van 3 inch modelauto’s flink te verbeteren. We zoeken naar eigen inkoopkanalen voor nieuwe releases en zijn dagelijks op zoek naar uitlopende series.

1to64.com is een team van 2 Diecast fans.
Andries met een grote liefde voor (van oudsher) Engelse merken als Lesney, Matchbox en Corgi en daarnaast groot fan van Majorette. De zwakke plek van Andries is de Renault 4.

Peter heeft Porsche in z'n DNA. Helaas is dit merk lange tijd ondervertegenwoordig geweest in de 1:64 schaal. Gelukkig is het door Hot Wheels en Majorette weer serieus aan de productie toegevoegd en zijn er leveranciers gevonden die Porsche Fans kunnen bedienen.

We worden blij van diecast auto's en helpen jou graag om ook blij te worden. Mis je iets op de website, of hoop je dat we iets gaan bestellen? Stuur dan een mail aan info@1to64.com, dan kijken we wat we kunnen regelen!